I sommar kommer vi att ha fyra workshops på husbygget. Vi lär oss grunderna i halmbalstekniken och får testa på lite olika moment.
Man anmäler sig genom att maila till: anvegard@gmail.com. Givetvis har vi ett begränsat antal platser så anmäl er i tid. Workshopen anordnas i samarbete med studiefrämjandet i Alingsås så vi behöver personnummer och kontaktinformation. Detta främst för försäkringsändamål. Vi kommer att bjuda på förmiddagsfika på lördagen och söndagen samt grillfest på lördagkvällen. Lunch tar man antingen med sig eller köper av oss till självkostnadspris. Samtliga måltider är vegetariska.

Vill man sova över erbjuds vindskydd eller tältplats. Om man vill sova inomhus kan vi ev. fixa enkelt boende i stuga mot betalning. Vi kan även tipsa om vandrarhem/hotell i närheten.
Tider som gäller är:
fre: 18-20 introduktion
lördag: 09-16
söndag 09-15
I anmälan specificerar du/ni vilka dagar ni vill vara med på. Det är bra om man håller tiderna eftersom vi håller introduktion varje dag. Missar man intron kan det vara svårt att vara med den dagen.
På lördagkvällen finns möjlighet till Bad och ev. bastu. mer info skickas vid anmälan.

Arbetshelgerna är:
4-6 juli (fullt)
18-20 juli
1-3 augusti
15-17 Augusti

Vi är mer aktiva på instagram än vad vi bloggar, så här kommer ett axplock av vad som publicerats på insta-kontot ”halmfrid”:

BildBildBild