Våren är här och som utlovat kommer vi köra en del workshops i år! Nu med lera i fokus. Vi kommer blanda de olika lerblandningarna tillsammans och klina på halmbalsväggarna i olika lager. Vi tänker att skillnaden mellan en kurs och en workshop är att vi inte är professionella kursledare utan pålästa amatörer. Vi diskuterar tillsammans hur vi går till väga. Vi kanske ber om hjälp med matfix också. Vi tar därför ingen avgift. Vi är glada för att ni kommer!

Praktisk information
Vi kör samma upplägg som förra året. Ni kommer på fredag kväll eller lördag morgon. Ni står för er egen frukost och fredagens kvällsmat. Luncherna och fikapauserna fixar vi till självkostnadspris. På lördagkvällen tänder vi en grill och bjuder på grillfest. Lunch och grillfest är vegetariska. Vi bokar även bastun vid badplatsen på lördagkvällen.

Boende
Vi fixar en yta för tältning. Vi kan kolla upp boende i enkla stugor eller madrasser i sovsalar för den som önskar. Isf blir det en liten avgift för detta.

Anmälan
Görs via mail till anvegard@gmail.com. Det räcker alltså inte att bara anmäla sig i eventet på facebook.
I anmälan behöver vi:
1: namn, personnummer och kontaktuppgifter
2. När du kommer och när du åker
3. Hur du vill bo
4. Om du vill ha mat till självkostnadspris samt hakar på grillfesten.
Länk till facebook-eventet där du kan höra med andra om ex. samåkning:
https://www.facebook.com/events/1557867104492924/1557867107826257/

TIPS: Reko-festivalen
På Nääs Byggnadsvård pågår under helgen en festival med kurser i bl.a. ekobygg samt föredrag. På fredagen har Ulf Henningsson Lerkurs som man kan åka på och sedan komma till oss och praktisera sina kunskaper. vill man åka till nån övrig föreläsning under helgen kan man ju göra det. Se mer på http://slojdochbyggnadsvard.se/

Sprid gärna till intresserade. Välkommen med anmälan!
/Marcus och Christine

Annonser