I vår/sommar blir det ännu mera lera. I alla möjliga former. Dels kommer vi fortsätta att lera utsidan av huset. Där med lerkalk som ska hjälpa leran att stå emot väder och vind. Inomhus kommer vi lägga lergolv (med golvvärmeslingor.) Lera väggarna (med och utan väggvärmeslingor) putsa finputs, göra träflislera (till mellanväggarna). Vad vi gör respektive helg är beroende på vad vädret blir och hur långt vi har kommit.

instruktören

instruktören

Praktisk information
Workshopen börjar kl 09 på lördagmorgonen. Hör av er om ni vill komma på fredagkvällen. Luncherna och fikapauserna fixar vi till självkostnadspris. Frukost har ni med er själva. På lördagkvällen tänder vi en grill och bjuder på grillfest. Lunch och grillfest är vegetariska. Vi bokar även bastun vid badplatsen på lördagkvällen.

Boende
Vi fixar en yta för tältning. Vi kan kolla upp boende i enkla stugor eller madrasser i sovsalar för den som önskar. Isf blir det en liten avgift för detta.

Anmälan
Görs via mail till canvegard(at)gmail.com. Det räcker alltså inte att bara anmäla sig i eventet på facebook.
I anmälan behöver vi:
1: namn, personnummer och kontaktuppgifter
2. När du kommer och när du åker
3. Hur du vill bo
4. Om du vill ha mat till självkostnadspris samt hakar på grillfesten.

Vägbeskrivning:
Tåg: Ta tåget till västra bodarna. Följ Järnvägen söderut på västra bodarnavägen ca 1,5 km ta höger på lärketorpsvägen Man ser nu halmfrid in i skogen på högersida. följ lärketorpsvägen 150 och sen snett tillbaka.

Om ni vill köra med GPS så visar den inte helt rätt till lärketorpsvägen 13 så håll ögonen öppna. Ni ska köra in vid första huset på högersidan.

Sprid gärna till intresserade. Välkommen med anmälan
/Marcus och Christine